Szövegírót keresünk

UPDATE: megtaláltuk szuper kollegánkat, köszönjük a jelentkezéseket.

Szövegírót keresünk!

Érdekel a szempillaépítés világa? Volt már dolgod a szépségiparral és írtál már cikkeket saját blogodra vagy megbízás alapján? Szuper jól tudsz kommunikálni vagy csak úgy érzed, hogy ezt a felhívást ütősebben is meg tudtad volna fogalmazni?

Küldd el önéletrajzodat nekünk! Nagyon szeretnénk együtt dolgozni valakivel, aki szép formába önti a mondanivalónkat.

Feladatod lesz:

  • oktatásainkon készült képek posztolásához 1-3 mondat, ezekre (vagy ezek hiányára) számos példát találsz Fb-os oldalunkon. (ki volt az oktató, mikor lesz a következő szabad képzést, 1-2 figyelemfelkeltő mondattal);
  • képzési helyszíneink következő időpontjainak figyelemfelkeltő megírása (már-már hajlunk az emojik használatára is! De minden esetben az ízlésesség határán belül!)
  • Felhívásaink, bejelentéseink gördülékeny megfogalmazása ügyvezetőnk mondatai alapján (néha heti 2, néha havi 1) Max 10. mondat/alkalom
  • figyelem felhívó képeinkre 2-3 szót kitalálni 

NEM lesz feladatod: FB, Instagram oldalunk kezelése, csak a szövegeket várjuk Tőled.

Fontos! Nem mindennapos munkavégzésre keresünk Téged. Fizetés SZÁMLA alapján; alkalmi, heti vagy havi elszámolás alapján (ahogy Te kéred) utalással.

!!!Kérjük, akkor jelentkezz ha tudod vállalni, hogy maximum 24 órán belül meg tudod küldeni az általad megírt verziót!!!

Jelentkezéskor feltétlenül írd meg nekünk, milyen összeget szeretnél kapni munkádért. Ft/leütés, Ft/mondat stb. Kérjük, feltétlenül írj árat nekünk, hiszen az elégedett és gördülékeny közös munkához hozzátartozik a pontos elszámolás. 

Ha szívesen dolgoznál velünk írj egy e-mailt: info@szempillaakademia.com e-mail címre. A levél tárgya: “Szövegírónak jelentkezem”

A levél tartalmazza:
1. Rövid bemutatkozás
2. Milyen bejegyzéseket cikkeket írtál, hol jelentek meg. (linket is mellékelj, ha van)
3. Küldj mintát eddig megjelent írásaidból

Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy jobban megismerjük egymást.