1D? 3D? 6D?

Mi a különbség az 1D, 2D és a több D-s szempillák között? Te is tanácstalan vagy és szeretnél felkészülten érkezni életed első szempilla-hosszabbítására? Segítünk Neked!

A kezdetek:
2014 előtt, a Volume (vagyis dúsító technika) megjelenése előtt 3D szempillának hívtunk minden olyan tartós pillát, ami szálanként került fel a természetes pillákra. A kezdeti időszakot követően megjelent a 4D-nek nevezett pilla, melynek illesztő felülete egyenletlenebb volt ezzel növelve időbeli tartósságát.

A szempilla jelene:
2014 óta a D-k előtti számok azt jelentik, hogy egy szál természetes pillára hány szál szintetikus pilla kerül. A szakma az addigi 3D-t már classic 1D technikának nevezi. 2D esetén 2 szintetikus pilla szál kerül fel egy természetes pillára, míg ha 3D pillát kérsz stylistodtól, 3 szálat fog felkerült egy pillaszálra és így tovább...A szakmán belül jelenleg már több stylist is készít 10-15D-t alkalmakra de általában 6D a maximum.

Benned is felmerül a kérdés, hogy mekkora súlyt kell elviselnie szempilládnak? Minden "D-hez" más vastagságú pillát használ egy jól képzett szakember, erről egy következő cikkünkben olvashattok.

Ne feledjétek! Fontos, hogy munkájára igényes szakembert válassz csak így lehetsz elégedett szempilla viselő!