Szabályzat

Szempilla Akadémia szabályzata

érvényes: 2015. január 15.

 

 

Kinek ajánljátok a szempilla-hosszabbító képzést?

Képzésünk bárki által elvégezhető, azonban nem való mindenkinek ez a szakma.

 

Melyek a kizáró okok:

Rossz látás, térlátás hiánya, türelmetlenség, betegségből vagy más okból adódó folyamatos kézremegés.

 

A képzés vizsgával zárul?

Képzéseinken nincs vizsga.

 

Van-e kötelező minimum?

Igen, van. A képzés során minimum 35-35 szálat kell felaplikálni modellednek.

 

 

 

Sok sikertelen képzés van?

Nem! 2 éves átlagot nézve mindösszesen 3 sikertelen képzésünk volt. Oktatóink mindent elkövetnek az oktatás során, hogy képzésed sikeres legyen és megfelelően alkalmazd a tudást.

 

Milyen modell szükséges?

Modell bárki lehet, akinek nincs fent műszempillája. Jó, ha a választott személy szeme nem túl érzékeny, nem allergiás. Fontos, hogy modelled nyugodt és türelmes legyen és a szemét nyugodtan csukva tudja tartani 3-4 órán keresztül. A gyakorlati részre modellednek szemfesték nélkül kell érkeznie. Amennyiben kontaktlencsét visel, a gyakorlat folyamán ki kell vennie. Modelled a képzés alatt nem kommunikálhat hevesen, zavaróan. A képzés során mindkét szemére tökéletes szempilla szettet kap.

 

Van lehetőségem a már befizetett képzés időpontján módosítani?

Amennyiben már befizetted a képzési díjat, de bármilyen okból kifolyólag másik tanfolyamra szeretnél módosítani, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk másik időpontot.

 

Mi történik ha mégsem tudok részt venni a tanfolyamon de már kifizettem?

Amennyiben egyáltalán nem tudsz részt venni a tanfolyamon, nem névre szóló, 1 éven belül felhasználható utalványt adunk, mely a befizetett tanfolyami díj összegével megegyezik. Más személyre átruházható. Készpénz visszafizetést nem áll módunkban teljesíteni.

 

Befizettem a képzést de lebetegedtem, mi a teendő?

Szeretettel várunk egy későbbi szabad képzési időpontban, az aktuális oktatói díjjal megemelt összeg megfizetése mellett. Többszöri lemondás/ új időpont kérés esetén a többszörös  oktatói díj megfizetése szükséges. Kérjük, vedd fel a 06-20/325-6621-es telefonszámon a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

Kisebb csomagra van szükséges, mint amekkorát befizettem. Mi a teendőm?

Kérünk, a jelentkezéskor de legkésőbb a befizetéskor figyelmesen válaszd ki/fizesd ki a számodra megfelelő csomagot, mert különbözetet visszamenőleg nem áll módunkban visszafizetni.

 

UPDATE 2018. március 13.

ELÁLLÁS ONLINE JELENTKEZÉS ESETÉN:

Online jelentkezés esetén, amennyiben a Résztvevő szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személynek (a továbbiakban: Fogyasztónak) minősül, a Fogyasztó indokolás nélkül jogosult elállni a képzéstől, illetve jelezni a lemondást. Ezt 14 napon belül a Képző részére e-mailben megküldött erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján jelezheti. Ez esetben  a Képző köteles a megfizetett részvételi díjat 14 napon belül teljes egészében visszafizetni, az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módon történik, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten hozzájárulását adja.