PillaNapok 2019

Vannak meghatározó PILLAnatok, ilyenek az áprilisi PILLAnapok, amikor 20%, igen, jól olvasod, HÚSZ százalék kedvezményt kapsz egyes képzéseink árából, április 11-14 között. Tudjuk, hogy kihagyhatatlan!

A részletek: a kedvezmény 1 és 2 napos szempilla-hosszabbító képzéseinkre érvényes, az alábbi helyszíneinken: Baja, Budapest - XIII. kerület, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Óbuda, Szigetszentmiklós, Tata, Újpest, Zalaegerszeg

valamint

Tavaszi szél kedvezményt áraszt, mesterképzést 10% kedvezménnyel válassz! Itt vannak a PILLAnapok, a jelentkezési PILLAnatok. Foglald be a helyed 2019 április 11-14. között és csapj le az ajánlatra, mely a duplázott technikai képzésre és Volume Lash mester kurzusra érvényes az alábbi helyszíneinken: Baja, Budakeszi, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Óbuda, Újpest, Zalaegerszeg.

 

3 helyszín, 3 napos képzés, 10% kedvezmény! A szeszélyes április a számok tavaszi bűvöletével, kacsintva hív a PILLAnapokon Győrbe, Nyíregyházára és Óbudára. 

 

A kedvezmény kizárólag a 2019. április 11-14. között leadott jelentkezésekre érvényes. 

A már leadott jelentkezésekre, illetve befizetett képzésekre visszamenőleg nem érvényesíthető fenti akciónk.

Jelentkezéskor a megjegyzés rovatba kérjük, tüntesd fel: PillaNapok2019

 

Képzéseink leírásához és képzési központjaink megtekintéséhez kérünk, erről az oldalról indulva böngészd oldalunkat: http://szempillaakademia.hu/