Ha megválnál a pilláidtól...

Létezik plusz egy dolog, amiért egy nő mindent megtesz! Hogy legyen műszempillája és hogy ne legyen.

Mindkét eset mérföldkő, hiszen, ha lesz, akkor az olyan optikai, kényelmi és minőségi változást hoz az életébe, melyre könnyű rászokni. A megfelelő szakember kiválasztása nem könnyű, és nem is sikerül mindig elsőre megtalálni az IGAZIT, de megéri keresni, megtalálni és többet el sem engedni!

A szem érzékeny terület, a pilla felhelyezést tehát profira kell bízni, olyanra, akiben megbízunk, hiszen kezei között csukott szemmel fekszünk majd, minimum másfél-két órán át. Használjuk ezt az időt egy pihentető  alvásra, egy laza relaxációra, de ha olyan a téma, csajos beszélgetésekre is adódik lehetőség, és a percek rohannak előre.

Ritkán, de előfordulhat olyan élethelyzet, amikor búcsút intünk szintetikus pilláinknak. Fontos, hogy az eltávolítást, mely maximum fél órát vesz igénybe, szintén profi végezze. Ne tépkedjük, birizgáljuk, vakargassuk a pillákat. Jó eséllyel a búcsú úgysem végleges, mert a pillák bizony nagyon tudnak hiányozni, optikai tuningjuk elvitathatatlan tény!

Könnyű rájuk szokni, esetenként függőséget okoznak. A  kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg műszempilla stylistját, vagy kozmetikusát. Utóbbi, ha nem segít, jöjjön és tanuljon a Szempilla Akadémián!