Blog header image
2023 | Augusztus | 30

Először lesz műszempillád?

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Tudtad?

Életed első szempilla-hosszabbítására készülsz? Szuper! Mostantól minden reggel gyönyörűbben ébredhetsz, anélkül, hogy a smink és pillaspirál körüli macerával kellene bajlódnod. (A kötelező szempillasamponozást sose felejtsd el, természetesen!)

Itt van néhány tipp, amiket érdemes megszívlelned az első időpontod előtt:

- Az időpontod előtt legalább négy órával ne fogyassz kávét, teát vagy energiaitalt. A koffein hatására nehezebb lesz megnyugodni, ráadásul a pilláid is könnyebben remeghetnek. Ez nehezítheti az applikációt, és az eredmény sem lesz tökéletes.

- Próbálj meg egy kicsit korábban érkezni a megbeszélt időponthoz képest, hogy legyen elég időd kitölteni a vendégkártyát és szükséges nyilatkozatokat.

- Ügyelj arra, hogy pontosan érkezz. Persze, néhány perces késés még elfogadható lehet, de hosszabb csúszások már befolyásolhatják a szolgáltatásod idejét, ráadásul senki sem szereti a várakozást.

- Ha lehetséges, ne viselj soros vagy tincses műszempillát. Ezeknek a ragasztója makacsul tapadhat a saját pilláidhoz, ami megnehezítheti a stylistod munkáját.

- Aznap ne viselj sminket. A smink eltávolítása nemcsak időigényes, de akadályozhatja a megfelelő tapadást is.

Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek az első szempilla-hosszabbításod sikeres és zökkenőmentes lebonyolításában!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.